دانستنی ها
روغن کنجد و 13 خواص شگفت انگیز آن
05\12\1397

روغن کنجد

روغن کنجد نوعی روغن خوراکی است که از دانه‌های کنجد بدست می‌آید. این روغن علاوه بر آنکه در جنوب هندوستان در آشپزی کاربرد دارد، در آشپزی چینی، کره‌ای، ژاپنی، خاورمیانه و جنوب‌شرقی آسیا به‌عنوان طعم‌دهنده بکار می‌رود و رایحه و مزه‌ای منحصربه‌فرد دارد. روغن کنجد در بین روغن‌های خوراکی به ملکه‌ی روغن‌ها مشهور است. دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه‌های روغنی دیگر داراست اما با وجود این تولید آن بسیار کمتر از دانه‌های دیگر نظیر سویا، آفتابگردان و گلرنگ است. همچنین یکی از بهترین و سالم ترین روغن های گیاهی برای پخت و پز و زیبایی پوست و مو می باشد که در سال های اخیر نیز طرفداران بسیاری در سراسر جهان پیدا کرده است.

 

خواص روغن کنجد

  •  کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)
  •  کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
  • جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات و سرطان‌های دستگاه گوارش
  •  جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق
  • جلوگیری از بروز سکته قلبی
  • جلوگیری از بروز آب مروارید
  • شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E
  •  مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
  • کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
  •  جلوگیری از بیماری‌های مفصلی و آرتروز
  •  خواص آنتی اکسیدانی فوق‌العاده به دلیل وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin. آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزادی که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و به روند پیری سرعت می‌بخشند مقابله می‌کند.
  •  ویتامین E موجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.
  • جوان سازی پوست صورت

 

برای تهیه  روغن کنجد کلیک کنید.



نظرات کاربران
ارسال نظر
سبد خرید
    سفارش شما

    جمع سبد : 0